"La fermesa d'un somriure" SebastiÓ Serra, en la mem˛ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotÝcies. 13/07/2006

El PSM vol que el Govern cedeixi el patrimoni de les Cambres a les cooperatives agrÓries i als ajuntaments

El grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista ha solĽlicitat la convocat˛ria urgent de la Diputaciˇ Permanent per tal de debatre i votar aquesta proposta.El PSM vol que el Govern de les Illes Balears cedeixi el patrimoni de les Cambres a les cooperatives agrÓries existents als municipis on estiguin ubicats aquests bÚns. Els nacionalistes tambÚ proposen que, en aquells municipis on no existeixi cooperativa agrÓria, el patrimoni de les Cambres AgrÓries sigui cedit a lĺajuntament corresponent. Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, ha fet aquesta proposta desprÚs que la Conselleria dĺAgricultura i Pesca hagi anunciat la venda en p˙blica subhasta del patrimoni de les Cambres AgrÓries.

El portaveu nacionalista recorda que ôel patrimoni de les Cambres AgrÓries de les Illes Balears sĺha anat formant al llarg dels anys grÓcies a les quotes dels agricultors i ramadersö. Sampol posa de manifest que ôaquest bÚns mobles i immobles podrien ser de gran utilitat per al sector agrari. El Govern hauria de garantir que aquest patrimoni continu´ al servei del camp i la millor manera de fer-ho Ús cedir-lo a les cooperatives agrÓries i als ajuntaments. El sector agrÝcola no estÓ com per desfer-se del patrimoni, ans al contrari, necessita de tots els actius disponiblesö.

Els nacionalistes consideren que el Parlament hauria dĺinstar el Govern de les Illes Balears a cedir el patrimoni de les Cambres a les cooperatives agrÓries i als ajuntaments. En aquest sentit, el grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista ha solĽlicitat la convocat˛ria urgent de la Diputaciˇ Permanent per tal de debatre i votar aquesta proposta.
Ł
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: